Cinta® Prémium Csuklópántok neonzöld színben

Cinta® Prémium Csuklópántok neonzöld színben

Prémium Cinta csuklópántok neon zöld színben, strapabíróak és testreszabhatóak logó nyomtatással rendezvényekhez és promóciós célokra.
Cikkszám: CI.CW.0001.NGREEN Kategóriák: , , ,

Ön nagykereskedelmi ügyfél, és nagyobb rendelést szeretne leadni? Írjon nekünk!

Az ár egy darabra vonatkozik, és végleges, rejtett költségek vagy extra díjak nélkül. Az ár tartalmazza az ÁFÁ-t. A szállítási költség kezdődik 2 264,22Ft.

kezdve 7,56 Ft ÁFÁ-val

Termékkód:
CI.CW.0001.NGREEN
Prémium Cinta csuklópántok neon zöld színben, strapabíróak és testreszabhatóak logó nyomtatással rendezvényekhez és promóciós célokra.

Ön nagykereskedelmi ügyfél, és nagyobb rendelést szeretne leadni? Írjon nekünk!

Az ár egy darabra vonatkozik, és végleges, rejtett költségek vagy extra díjak nélkül. Az ár tartalmazza az ÁFÁ-t. A szállítási költség kezdődik 2 264,22Ft.

Termék specifikáció

Minimális darabszám: 100 darab
Méret: 19x250mm
Maximális nyomtatási terület: 19x200mm
Ajánlott nyomtatási terület: 12x160mm
Nyomtatási módszer digitális nyomtatás, szitanyomás
Nyomtatási színek: fekete nyomtatás, színes nyomtatás, fehér nyomtatás, vízálló nyomtatás
Szállítási idő: 1 munkanap
Szállítás: 4-7 munkanap
Expressz szállítás: 2-3 munkanap
Fizetési módok: Stripe, PayPal, banki átutalás

Exkluzív Neon Zöld Belépőszalagok – Cinta® Premium

Tapasztalja meg a páratlan tisztaságot neon zöld belépőszalagjainkkal a Cinta® Premium kollekcióból. Ezek a prémium minőségű szalagok nemcsak funkcionálisak, hanem kifinomult állítást tesznek az Ön eseményére, legyen az gála, koncert vagy exkluzív buli.

Miért válassza a Cinta® Premium Neon Zöld Belépőszalagokat?

Neon zöld belépőszalagjaink sokkal többek, mint egyszerű belépési eszköz – ezek a tisztaság és modern elegancia szimbólumai. Az élénk neon zöld szín vonzza a figyelmet, és minden vendégnek különlegesség érzetét adja az Ön rendezvényén, legyen az egy elegáns gála, lebilincselő koncert vagy felejthetetlen buli.

A Cinta® Premium Neon Zöld Belépőszalagok Jellemzői:

  • Testreszabható: Személyre szabhatja a szalagokat logójával vagy eseménynevével egyedi hatást keltve.
  • Kényelmes és strapabíró: Szalagjaink nemcsak kényelmesek, de ellenállnak bármely esemény követelményeinek – legyen az koncert, buli vagy elegáns gála.
  • Stílusos tervezés: A prémium minőségű és élénk neon zöld tökéletes kombinációja felejthetetlen vizuális hatást kelt az Ön rendezvényén, legyen az buli, koncert vagy exkluzív gála.

Fektessen be olyan belépőszalagokba, amelyek nemcsak a belépést szabályozzák, hanem hangsúlyozzák rendezvénye kifinomultságát, legyen az buli, koncert vagy gála. Válassza a Cinta® Premiumot neon zöldben az elegancia és felejthetetlen pillanatokért.

Gyakran Ismételt Kérdések

Igen, testreszabhatja a Cinta® Premium neon zöld szalagokat saját logójával vagy eseménynevével. Testreszabási lehetőségeink arra vannak tervezve, hogy egyedülállóvá és emlékezetessé tegyék szalagjait.
Abszolút! Szalagjaink a kényelemre és a strapabíróságra lettek tervezve, így kényelmesen viselhetők bármely eseményen, legyen az koncert, gála vagy buli.
A Cinta® Premium neon zöld szalagok nemcsak egy belépőeszköz; tisztaságot és stílust jelentenek. Az élénk neon zöld szín és stílusos tervezésük biztosítja, hogy kiemelkedjenek, és különlegességet és eleganciát nyújtsanak az Ön rendezvényén.
A Cinta® Premium neon zöld szalagok szokásos szállítása 4-7 munkanapig tart. Gondoskodunk az időben történő kézbesítésről, hogy könnyedén felkészülhessen rendezvényére.
Igen, gyorsított szállítást kínálunk, ami 2-3 munkanapot vesz igénybe. Ez a lehetőség tökéletes választás, ha gyorsan szüksége van a szalagokra egy közelgő eseményhez.
A Cinta® Premium neon zöld szalagok prémium anyagokból készültek, ami biztosítja, hogy strapabíróak legyenek, és ellenálljanak bármely rendezvény követelményeinek anélkül, hogy elveszítenék vonzerejüket.
Igen, a Cinta® Premium neon zöld szalagok alkalmasak beltéri és kültéri rendezvényekre egyaránt. Prémium anyaguknak köszönhetően tiszták és stílusosak maradnak, függetlenül a környezettől.
A Cinta® Premium neon zöld szalagokat biztonságos használatra és kényelemre tervezték, alkalmasak minden korosztálynak, és tökéletesek olyan eseményekhez, amelyek biztonságos beléptetést igényelnek.
A szalagjainkat úgy tervezték, hogy fenntarthatóak legyenek, és környezetbarát alternatívát nyújtsanak az egyszer használatos beléptetési megoldások helyett.
A felrendelés egyszerű. Vegye fel velünk a kapcsolatot igényeivel, és csapatunk végigvezeti Önt a folyamaton, a testreszabástól a szállításig.