Cinta® Prémium Csuklópántok zöld színben

Cinta® Prémium Csuklópántok zöld színben

Prémium Cinta csuklópántok zöldben, strapabíróak és logó nyomtatással testreszabhatóak rendezvényekhez és promóciós célokra.
Cikkszám: CI.CW.0001.GREEN Kategóriák: , , ,

Ön nagykereskedelmi ügyfél, és nagyobb rendelést szeretne leadni? Írjon nekünk!

Az ár egy darabra vonatkozik, és végleges, rejtett költségek vagy extra díjak nélkül. Az ár tartalmazza az ÁFÁ-t. A szállítási költség kezdődik 2 264,22Ft.

kezdve 7,56 Ft ÁFÁ-val

Termékkód:
CI.CW.0001.GREEN
Prémium Cinta csuklópántok zöldben, strapabíróak és logó nyomtatással testreszabhatóak rendezvényekhez és promóciós célokra.

Ön nagykereskedelmi ügyfél, és nagyobb rendelést szeretne leadni? Írjon nekünk!

Az ár egy darabra vonatkozik, és végleges, rejtett költségek vagy extra díjak nélkül. Az ár tartalmazza az ÁFÁ-t. A szállítási költség kezdődik 2 264,22Ft.

Termék specifikáció

Minimális darabszám: 100 darab
Méret: 19x250mm
Maximális nyomtatási terület: 19x200mm
Ajánlott nyomtatási terület: 12x160mm
Nyomtatási módszer digitális nyomtatás, szitanyomás
Nyomtatási színek: fekete nyomtatás, színes nyomtatás, fehér nyomtatás, vízálló nyomtatás
Szállítási idő: 1 munkanap
Szállítás: 4-7 munkanap
Expressz szállítás: 2-3 munkanap
Fizetési módok: Stripe, PayPal, banki átutalás

Egyedi Sárga Belépőszalagok – Cinta® Premium

Tapasztald meg a páratlan tisztaságot a Cinta® Premium kollekció sárga belépőszalagaival. Ezek a prémium minőségű szalagok nem csupán funkcionálisak, hanem kifinomult stílust is képviselnek az eseményednek, legyen az gála, koncert vagy exkluzív buli.

Miért válasszam a Cinta® Premium Sárga Belépőszalagokat?

A sárga belépőszalagok többek, mint csupán beléptetési eszközök – ezek a tisztaság és modern elegancia jelképei. Az élénk sárga szín figyelemfelkeltő, és minden vendégnek különleges érzést nyújt az eseményeden, legyen az elegáns gála, lenyűgöző koncert vagy felejthetetlen buli.

A Cinta® Premium Sárga Belépőszalagok Jellemzői:

  • Testreszabható: Egyedi logóval vagy eseménynevével személyre szabhatod a szalagokat.
  • Kényelmes és Strapabíró: Nemcsak kényelmesek, hanem bírják az események igényeit is – legyen az koncert, buli vagy elegáns gála.
  • Stílusos Tervezés: A prémium minőségű anyag és az élénk sárga tökéletes kombinációja emlékezetessé teszi az eseményedet, legyen az buli, koncert vagy exkluzív gála.

Fektess be olyan belépőszalagokba, amelyek nem csupán beléptetnek, hanem hangsúlyozzák az eseményed kifinomultságát is, legyen az buli, koncert vagy gála. Válassz Cinta® Premiumot sárgában az elegancia és felejthetetlen pillanatokért.

Gyakran Ismételt Kérdések

Igen, testreszabhatod a Cinta® Premium sárga szalagokat saját logóddal vagy eseményed nevével. A testreszabási lehetőségeink garantálják, hogy egyedülállóak és emlékezetesek legyenek a szalagok.
Abszolút! A szalagok kényelmesek és strapabíróak, így bármilyen hosszú eseményen is viselheted őket, legyen az koncert, gála vagy buli.
A Cinta® Premium sárga szalagok nem csak beléptető eszközök, hanem tisztaságot és stílust is képviselnek. Az élénk sárga szín és a stílusos tervezés garantálja, hogy kiemelkedjenek, és különlegességet és eleganciát sugározzanak az eseményeden.
A Cinta® Premium sárga szalagok szokásos szállítási ideje 4-7 munkanap. Időben gondoskodunk a kézbesítésről, hogy felkészülhess rendezvényedre.
Igen, kínálunk gyorsított szállítási lehetőséget, amely 2-3 munkanapot vesz igénybe. Ez a lehetőség ideális, ha gyorsan szükséged van a szalagokra egy közelgő eseményre.
A Cinta® Premium sárga szalagok prémium anyagból készültek, ami biztosítja, hogy strapabíróak legyenek, és ellenálljanak bármilyen rendezvény követelményeinek, anélkül, hogy elveszítenék vonzerejüket.
Igen, a Cinta® Premium sárga szalagok alkalmasak beltéri és kültéri rendezvényekre egyaránt. A prémium anyagnak köszönhetően tiszták és stílusosak maradnak, függetlenül a környezettől.
A Cinta® Premium sárga szalagokat biztonságos használatra és kényelemre tervezték, alkalmasak minden korosztálynak, és tökéletesek olyan eseményekhez, amelyek biztonságos beléptetést igényelnek.
A szalagokat úgy tervezték, hogy fenntarthatóak legyenek, és környezetbarát alternatívát nyújtsanak az egyszer használatos beléptetési megoldások helyett.
A rendelés feladása egyszerű. Vegye fel velünk a kapcsolatot igényeivel, és csapatunk végigvezeti Önt a folyamaton, a testreszabástól a szállításig.