Promóciós bögrék logóval | Fehér bögrék színű, színes belsővel és fogantyúval

Promóciós bögrék logóval | Fehér bögrék színű, színes belsővel és fogantyúval

Színes bögrék logókkal vállalatok számára. A minimális rendelési mennyiség 6 darab.
6-12 1 485,54 Ft
13-24 1 171,80 Ft
25-36 1 050,84 Ft
37-72 994,14 Ft
Cikkszám: CI.MUGS.CLR.INT.HDL.330 Kategória:

Ön nagykereskedelmi ügyfél, és nagyobb rendelést szeretne leadni? Írjon nekünk!

Az ár egy darabra vonatkozik, és végleges, rejtett költségek vagy extra díjak nélkül. Az ár tartalmazza az ÁFÁ-t. A szállítási költség kezdődik 2 264,22Ft.

kezdve 994,14 Ft ÁFÁ-val

Színes bögrék logókkal vállalatok számára. A minimális rendelési mennyiség 6 darab.

Ön nagykereskedelmi ügyfél, és nagyobb rendelést szeretne leadni? Írjon nekünk!

Az ár egy darabra vonatkozik, és végleges, rejtett költségek vagy extra díjak nélkül. Az ár tartalmazza az ÁFÁ-t. A szállítási költség kezdődik 2 264,22Ft.

Promóciós Bögrék Logóval | Fehér Színű, Színes Belsővel és Fogantyúval

Tegyen maradandó benyomást ügyfeleire és munkatársaira egyedi tervezésű promóciós bögréinkkel, logóval ellátva. Ezek a különleges bögrék egy klasszikus fehér külsőt kombinálnak egy feltűnően színes belsővel és fogantyúval, így tökéletes választásnak bizonyulnak azoknak a vállalkozásoknak, akik hatékony promóciós eszközt keresnek. A lehetőség, hogy céglogóját vagy üzenetét a bögrére nyomtassák, kiváló lehetőséget nyújt márka promóciójára. A minimális rendelési mennyiség 6 darab, ami megkönnyíti bármely vállalkozás számára, hogy elkezdje márka ismertségének növelését.

Miért Válassza Bögréinket Promóciós Célokra?

A céglogókkal ellátott bögréink nemcsak egy praktikus ajándék, hanem hatékony promóciós eszköz is. A színes belső és fogantyú egyedi kontrasztot biztosít a fehér külsővel, így a logó még inkább kitűnik. Legyen szó napi használatról az irodában vagy ajándékként, ezek a bögrék biztosan maradandó benyomást keltenek.

Bögréink Jellemzői

  • Magas minőségű kerámia, tartós napi használathoz.
  • Mosogatógépben és mikrohullámú sütőben is használhatóak, így tökéletesek a modern életstílushoz.
  • Széles választékban kaphatók élénk színű belsővel és fogantyúval, így könnyen megtalálhatja a márka színéhez legjobban illőt.
  • Professzionális logó- vagy üzenetnyomtatás éles és tartós kivitelben.

Testreszabhatja Bögréit Már Ma!

Kezdje el még ma testreszabni céglogókkal ellátott bögréit, és tegye márkáját kimagaslóvá. Egyszerű rendelési folyamatunk lehetővé teszi, hogy könnyedén létrehozza vállalkozása számára tökéletes promóciós bögréket. Egyszerűen válassza ki a színét, töltse fel a logóját, és mi intézkedünk továbbiakat.

Hogyan Rendelhet

A rendelés egyszerű. Kövesse ezeket a lépéseket:

  1. Válassza ki a bögre belső és fogantyú színét, ami leginkább illik márkájához.
  2. Töltse fel magas felbontású logóját.
  3. Küldünk Önnek egy digitális próbanyomást jóváhagyás céljából.
  4. Jóváhagyása után nekilátunk a gyártásnak és gondoskodunk a gyors kiszállításról.

Mozaik: Növelje Márkájának Ismertségét

Ne várjon tovább, és kezdje el még ma növelni márkaismertségét céglogókkal ellátott bögrünkkel. Bögréink tökéletes kombinációja a funkcionalitásnak és a stílusnak, fantasztikus lehetőséget kínálva vállalkozása pozitív és tartós módon történő promóciójára. Rendeljen most, és élvezze ki ezt a hatékony marketingeszközt.

Hívószó: Forduljon hozzánk még ma, hogy leadhassa rendelését. Csapatunk készen áll, hogy segítsen létrehozni vállalkozása számára tökéletes promóciós bögréket. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget a kiemelkedésre és az impresszióra!

Kínálatunkban számos színopció elérhető mind a bögre belső, mind a fogantyú részéhez, hogy megtalálja a márkája vagy promóciós kampánya számára legmegfelelőbbet. Vegye fel velünk a kapcsolatot az összes elérhető szín teljes körű áttekintéséért.
Logóját különféle digitális formátumokban küldheti el, például AI, EPS, PDF vagy PNG formátumban, magas felbontásban. Ez biztosítja, hogy a nyomtatás minősége maximális legyen. Küldje el logóját e-mailben vagy töltsön feljük közvetlenül a weboldalunkon található rendelési űrlapon keresztül.
A minimális rendelési mennyiség a céglogókkal ellátott promóciós bögrékre 6 darab. Ez megfizethető lehetőséget biztosít mind kis, mind nagy vállalkozások számára, akik szeretnék növelni márkájuk ismertségét.
A céglogókkal ellátott promóciós bögrök szokásos szállítási ideje a digitális tervezet jóváhagyása után 10 munkanap. Sürgős rendelések vagy specifikus határidők esetén javasoljuk, hogy lépjen kapcsolatba velünk az egyeztetés céljából.
Igen, bögréink egyaránt használhatók mikrohullámú sütőben és mosogatógépben. Ez nemcsak praktikus mindennapi használatra, hanem biztosítja azt is, hogy a logó hosszú ideig látható maradjon anélkül, hogy elmosódna vagy kifakulna.
Abszolút, digitális előzetes mintát küldünk Önnek logója megérkezése után. Ez lehetőséget ad Önnek arra, hogy áttekintse a tervezetet és szükség esetén módosításokat kérjen, mielőtt a teljes rendelést előállítjuk.
Igen, céglogója mellett választhatja azt is, hogy személyes üzenetet vagy nevet nyomtatnak a bögrékre. Ez ideális lehet különleges alkalmakra vagy egyedi ajándékként. Vegye fel velünk a kapcsolatot az erre vonatkozó lehetőségekért és az esetleges további költségekért.
Nagyobb rendelések esetén kedvezményeket biztosítunk. A kedvezmény mértéke a rendelt mennyiségtől függ. Vegye fel velünk a kapcsolatot egyedi árajánlatért és további információért a kedvezményekről.
Igen, a bögrék mellett számos más promóciós terméket kínálunk, amelyek személyre szabhatók céglogójával vagy üzenetével. Látogasson el weboldalunkra vagy vegye fel velünk a kapcsolatot további információkért termékeinkről és szolgáltatásainkról.