Lanyards teljes színes nyomtatással

Lanyards teljes színes nyomtatással

Elegáns és egyedi, teljes színes nyomtatású nyakpántok élénk színű mintával, felejthetetlen benyomást keltve. Rendeld meg most!
Cikkszám: CI.LN.FULL.PRINT.CONSTRUCTOR Kategória:

Ön nagykereskedelmi ügyfél, és nagyobb rendelést szeretne leadni? Írjon nekünk!

Az ár egy darabra vonatkozik, és végleges, rejtett költségek vagy extra díjak nélkül. Az ár tartalmazza az ÁFÁ-t. A szállítási költség kezdődik 2 264,22Ft.

kezdve 124,74 Ft ÁFÁ-val

Termékkód:
CI.LN.FULL.PRINT.CONSTRUCTOR
Elegáns és egyedi, teljes színes nyomtatású nyakpántok élénk színű mintával, felejthetetlen benyomást keltve. Rendeld meg most!

Ön nagykereskedelmi ügyfél, és nagyobb rendelést szeretne leadni? Írjon nekünk!

Az ár egy darabra vonatkozik, és végleges, rejtett költségek vagy extra díjak nélkül. Az ár tartalmazza az ÁFÁ-t. A szállítási költség kezdődik 2 264,22Ft.

Termék specifikációk

Minimális mennyiség: 20 darab
Elérhető színek: Pantone, CMYK
Méret: 10x900mm, 15x900mm, 20x900mm, 25x900mm
Nyomtatási technika: szublimáció, kétoldalas nyomtatás, helyzetes nyomtatás
Nyakpánt csatok: horgony csat, gyűrű, mobil tartó
Kiegészítők: biztosító, csipesz, bilincs, "szakadás" csipesz, "hordó" csipesz, üveg
Feldolgozási idő: 7 munkanap
Expressz feldolgozási idő: 3 munkanap
Szállítás: 1-2 munkanap
Fizetési módok: Stripe, PayPal, banki átutalás

Ismerje Meg Csodálatosan Nyomtatott Színes Lanyardjainkat

Üdvözöljük kiváló minőségű, színes lanyardjaink széles választékában, melyek kifejezetten az Ön igényeinek megfelelően lettek tervezve. Lanyards teljes színes nyomtatással tökéletes kombinációját nyújtják a funkcionalitásnak, stílusnak és sokoldalúságnak, így kiválóan alkalmasak különféle felhasználásokra.

Egyedi Személyes Hangulat a Nyomtatott Lanyardokkal

Nyomtatott lanyardjaink nem csak egyszerű kiegészítők; ezek hordozható műalkotások, melyek életre keltik a márkaidentitását. Teljes színes nyomtatással lehetőség van a logó, szlogen vagy más tervezet legapróbb részleteinek megjelenítésére. Válasszon különböző színopciók közül, beleértve a Pantone és CMYK-t is, hogy tökéletesen illeszkedjen márka színeihez.

Legyen szó finom és elegáns megjelenésről vagy éppen feltűnő és színes kivitelezésről, nyomtatott lanyardjaink végtelen lehetőséget kínálnak a márka ragyogtatására.

Az Ön Kényelme Szem előtt Tartásával Készült

Megértjük, hogy a lanyardok nem csak promóciós eszközök, hanem funkcionális kiegészítők is. Ezért a lanyardjainkat gondosan és részletesen terveztük. Különféle méretekben kaphatók, többek között 10x900mm, 15x900mm, 20x900mm és 25x900mm, hogy tökéletesen illeszkedjenek.

Lanyardjaink magas minőségű rögzítőkkel rendelkeznek, például extra karabinerrel, kulcstartóval, krokodilcsővel, J-kapoccsal, műanyag karabinerrel és ovális műanyag karabinerrel. Ezek a rögzítők nem csak a biztonságot szolgálják, hanem a kényelmet is, így bátran viselheti lanyardját.

Sokoldalú Felhasználás Bármely Rendezvényen

Legyen szó céges eseményekről, konferenciákról, vásárokról vagy napi használatról az irodában, nyomtatott lanyardjaink tökéletes kiegészítők. Adjunk professzionális megjelenést munkatársainknak, tegyük lenyűgözővé a vásárlókat a vásárokon, vagy ajándékozzuk meg őket ajándékként – a lehetőségek végtelenek.

Lanyardjainkkal nem csak a márka kiemelkedését érhetjük el, hanem maradandó benyomást is hagyhatunk a célközönségünkben. Válasszon különböző kiegészítők közül, például igazolványtartókat, hogy lanyardjait még funkcionálisabbá tegye az Ön speciális igényeihez.

Rendeljen Most és Lépjen Fel a Nyomtatott Lanyardokkal

Ne várjon tovább, és adjon hozzá egy személyes érintést a márkaépítéshez kiváló minőségű, nyomtatott lanyardjainkkal. Rendeljen még ma, és fedezze fel az együttműködésünk sok előnyét.

Tegyen minden alkalmat lehetőséggé a nyomtatott lanyardjainkkal való lenyűgözésre!

Gyakran Ismételt Kérdések (FAQ)

Egyszerűen rendelhet nyomtatott lanyardot a termékoldalunkon kiválasztva a kívánt mennyiséget és a specifikációkat. Kövesse az utasításokat a tervezet feltöltéséhez vagy szöveg megadásához, válassza ki a kiegészítőket, és fejezze be a rendelést.
Nyomtatott lanyardjaink széles választékban kaphatók különböző színopciókkal, beleértve a Pantone-t és a CMYK-t is. Válassza ki a márka színéhez legjobban illő színt az feltűnő megjelenés érdekében.
Különböző méretek állnak rendelkezésre lanyardjainkhoz, többek között 10x900mm, 15x900mm, 20x900mm és 25x900mm. Válassza ki a felhasználáshoz legmegfelelőbb méretet.
Extra karabinereket, kulcstartókat, krokodilcsöveket, J-kapocsokat és más rögzítőket adhat hozzá a rendelés folyamán. Egyszerűen válassza ki a kívánt kiegészítőket a lanyard testreszabásához.
Igen, lehetőség van a lanyardok kétoldalas nyomtatására. Ez lehetővé teszi több információ, logó vagy tervezet megjelenítését a lanyard mindkét oldalán.
Többféle fizetési módot elfogadunk, beleértve a Stripe-ot, a PayPal-t és a banki átutalást is. Válassza ki a legmegfelelőbb fizetési módot a biztonságos tranzakció érdekében.
A nyomtatott lanyardok szokásos szállítási ideje 7 munkanap. Ha sürgősnek számít, akkor expressz módot is kínálunk, 3 munkanapos szállítási idővel, felárral.
További kérdések vagy segítség esetén használja kényelmes kapcsolatfelvételi űrlapunkat alább. Kattintson a „Lépjen kapcsolatba” gombra, és töltse ki a szükséges információkat. Készen állunk arra, hogy gyorsan és hatékonyan segítsünk!