Lanyards teljes színes nyomtatással, duplaoldalas nyomattal

Lanyards teljes színes nyomtatással, duplaoldalas nyomattal

Elegáns és egyedi, élénk színű nyomtatással ellátott lanyardok a felejthetetlen benyomás érdekében. Rendelj most!
Cikkszám: CI.LN.FULL.PRINT.DOUBLESIDE Kategória:

Ön nagykereskedelmi ügyfél, és nagyobb rendelést szeretne leadni? Írjon nekünk!

Az ár egy darabra vonatkozik, és végleges, rejtett költségek vagy extra díjak nélkül. Az ár tartalmazza az ÁFÁ-t. A szállítási költség kezdődik 2 264,22Ft.

kezdve 162,54 Ft ÁFÁ-val

Termékkód:
CI.LN.FULL.PRINT.DOUBLESIDE
Elegáns és egyedi, élénk színű nyomtatással ellátott lanyardok a felejthetetlen benyomás érdekében. Rendelj most!

Ön nagykereskedelmi ügyfél, és nagyobb rendelést szeretne leadni? Írjon nekünk!

Az ár egy darabra vonatkozik, és végleges, rejtett költségek vagy extra díjak nélkül. Az ár tartalmazza az ÁFÁ-t. A szállítási költség kezdődik 2 264,22Ft.

Termék specifikációk

Minimális mennyiség: 20 darab
Elérhető színek: Pantone, CMYK
Méret: 10x900mm, 15x900mm, 20x900mm, 25x900mm
Nyomtatási technika: szublimáció, kétoldalas nyomtatás, helyzetes nyomtatás
Nyakpánt csatok: horgony csat, gyűrű, mobil tartó
Kiegészítők: biztosító, csipesz, bilincs, "szakadás" csipesz, "hordó" csipesz, üveg
Feldolgozási idő: 7 munkanap
Expressz feldolgozási idő: 3 munkanap
Szállítás: 1-2 munkanap
Fizetési módok: Stripe, PayPal, banki átutalás

Fedezze fel gyönyörű színes nyomtatású lanyardjainkat

Üdvözöljük kiváló minőségű, személyre szabott lanyardjaink széles választékában, melyeket kifejezetten az Ön igényeinek kielégítésére terveztünk. Nyomtatott lanyardjaink tökéletes kombinációt nyújtanak a funkcionalitásból, stílusból és sokoldalúságból, így tökéletesek különböző alkalmakra.

Egyedülálló személyes stílus nyomtatott lanyardjainkkal

Nyomtatott lanyardjaink nem csak kiegészítők; ezek hordozható műalkotások, melyek életre keltik a márkaidentitását. Teljes színes nyomtatással a logóját, szlogenjét vagy más tervezetét aprólékos részletességgel megjelenítheti. Válasszon különböző színmegoldások közül, beleértve a Pantone-t és a CMYK-t, hogy tökéletesen illeszkedjen márkája színeihez.

Lényegében Ön döntheti el, hogy inkább visszafogott és elegáns megjelenést szeretne, vagy feltűnő és színes legyen – nyomtatott lanyardjaink végtelen lehetőséget kínálnak márkája ragyogtatására.

Önnek készült kényelemmel a gondolatunkban

Mi ismerjük, hogy a lanyardok nemcsak egy promóciós termék, hanem funkcionális kiegészítők is. Ezért lanyardjainkat gondosan és részletesen készítettük. Különböző méretekben elérhetőek, többek között 10x900mm, 15x900mm, 20x900mm és 25x900mm, így Ön megtalálhatja a tökéletes illeszkedést.

Lanyardjaink kiváló minőségű rögzítőkkel vannak ellátva, mint például extra karabiner, kulcstartó gyűrű, krokodilcsőr, J-kapocs, műanyag karabiner, ovális műanyag karabiner és ovális karabiner. Ezek a rögzítők nemcsak biztonságot nyújtanak, hanem kényelmet is, így bizalommal viselheti lanyardját.

Sokoldalú alkalmazások minden eseményhez

Legyen szó vállalati eseményekről, konferenciákról, kiállításokról vagy a mindennapos irodai használatról, nyomtatott lanyardjaink tökéletes társak. Adjunk professzionális megjelenést munkatársainknak, hagyjunk mély nyomot ügyfeleinkre kiállításokon, vagy ajándékozzuk el őket kapcsolati ajándékként – a lehetőségek végtelenek.

Lanyardjainkkal nemcsak a márkáját tűzheti ki, hanem tartós benyomást is hagyhat célközönségén. Válasszon különböző kiegészítők közül, például igazolványtartókat, hogy lanyardjait még funkcionalitás szempontjából is testre szabhassa.

Rendeljen Most és Tegyen Lenyűgöző Hatást Nyomtatott Lanyardjaival

Ne habozzon tovább, és adjon hozzá egy személyes érintést márkájához kiváló minőségű, nyomtatott lanyardjainkkal. Rendeljen még ma, és fedezze fel az együttműködésünk sok előnyét.

Tegyen minden alkalomból lehetőséget az lenyűgöző hatás elérésére nyomtatott lanyardjainkkal!

Gyakran Ismételt Kérdések (FAQ)

Egyszerűen rendelhet nyomtatott lanyardot a termékoldalunkon kiválasztva a kívánt mennyiséget és a specifikációkat. Kövesse az utasításokat a tervezet feltöltéséhez vagy szöveg beírásához, válassza ki a kiegészítőket, majd fejezze be a rendelést.
Nyomtatott lanyardjaink széles választékban elérhetők, beleértve a Pantone-t és a CMYK-t. Válassza ki a márkájához legjobban illő színt egy feltűnő megjelenéshez.
Különböző méreteket kínálunk lanyardjainkhoz, beleértve a 10x900mm, 15x900mm, 20x900mm és 25x900mm méreteket. Válassza ki a legmegfelelőbb méretet az Ön igényei szerint.
Rendelési folyamat során egyszerűen hozzáadhat extra karabinereket, kulcstartókat, krokodilcsőröket, J-kapcsokat és más rögzítőket. Egyszerűen válassza ki a kívánt kiegészítőket a lanyard testreszabásához.
Igen, lehetőség van a lanyardok kétoldalas nyomtatására. Ez lehetővé teszi, hogy több információt, logókat vagy terveket jelenítsen meg a lanyard mindkét oldalán.
Különböző fizetési módokat fogadunk el, beleértve a Stripe-ot, a PayPal-t és a banki átutalást. Válassza ki a legmegfelelőbb módszert a biztonságos tranzakcióhoz.
A nyomtatott lanyardok szokásos szállítási ideje 7 munkanap. Ha sürgetősnek érzi, expressz szállítási lehetőséget is kínálunk 3 munkanapos határidővel felár ellenében.
További kérdésekkel vagy segítséggel kapcsolatban használja kényelmes alábbi kapcsolatfelvételi űrlapunkat. Kattintson a „Kapcsolatfelvétel” gombra, és töltse ki a szükséges információkat. Készen állunk, hogy gyorsan és hatékonyan segítsünk!