Irányelvek

A https://cintapunto.hu/ működő nyomda egy vállalat által üzemeltetett.

Cintapunto B.V.

Vállalati azonosító: 13594314

Bejegyzett irodacím:

London (W1W 5PF) Office, 167-169 Great Portland Street, 5. emelet, London, W1W 5PF.

E-mail cím: info@cintapunto.hu, telefon: +442045772134.

I. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK

1. Az Online Nyomda elérhető a www.cintapunto.nl weboldalon.

2. Az Online Nyomda használata lehetséges fiók létrehozása és a regisztrációs űrlap kitöltése után, amelynek során egyedi jelszót és bejelentkezési nevet kell megadni. A fiók akkor aktív, miután minden mezőt kitöltöttek, elfogadták a Szabályzatot, és a Regisztráció gombra kattintottak. Lehetőség van az Európai Unió országaiban működő vállalatok regisztrálására is.

3. Az Internetes Nyomda fiók létrehozása megegyezik a Szabályzat elolvasásával és elfogadásával.

4. A fiók létrehozásának lehetősége jogi személyek, jogi személyiséggel nem rendelkező szervezetek, akik számára külön rendelkezések jogot adnak a saját nevükben jogok és kötelezettségek szerzésére és vállalására, valamint természetes személyek számára áll rendelkezésre, feltéve, hogy vállalkozási vagy szakmai tevékenységet folytatnak, és szándékukban áll jogi cselekményeket végrehajtani a webhelyen vállalkozási vagy szakmai tevékenység keretében.

5. Minden rendeléshez az Eladó áfa-számlát állít ki a hatályos előírásoknak megfelelően.

6. Klantok vállalatokkal az Európai Unióban a számlát euróban kaphatják meg.

7. Az Eladó elektronikus formában állít ki számlát, és a Klantot a készenléti állapotáról megfelelő e-mail küldésével tájékoztatja.

II. SZEMÉLYES ADATOK VÉDELME

1. A fiók regisztrálása a www.cintapunto.nl weboldalon és a megrendelő űrlap kitöltése a Vásárló személyes adatainak feldolgozásával való beleegyezéssel egyenértékű Cintapunto B.V., a cintapunto.nl weboldal tulajdonosának, adatkezelőnek a következő törvények szerint: 1997. augusztus 29-i adatvédelmi törvény (Törvényközlöny 1997. augusztus 29., szám: 133, p. 883), valamint a Számla kiadására az Ügyfél aláírása nélkül.

2. A vásárló személyes adatait a Személyes adatok védelméről szóló törvény alapján védi, és nem kerülnek továbbításra, értékesítésre vagy kölcsönzésre más személyeknek vagy intézményeknek. A személyes adatok szükségesek a termékek és szolgáltatások vásárlási szerződésének teljesítéséhez.

3. Csak az online nyomda www.cintapunto.nl kezelője férhet hozzá a személyes adatokhoz.

4. Minden olyan vásárlónak, aki kitöltötte a megrendelő űrlapot, lehetősége van adatainak ellenőrzésére, módosítására vagy törlésére a kezelő címére történő írásbeli jelzésével.

5. Azokat az adatokat, amelyeket a vásárlók a weboldalon való tartózkodás során gyűjtünk össze, csak statisztikai célokra használjuk fel annak érdekében, hogy jobban megismerjük és alkalmazzuk az ügyfélelőnyök preferenciáit. A regisztráció során összegyűjtött ügyféladatokat csak a rendelés teljesítésére, valamint a Cintapunto B.V. és a cintapunto.nl weboldal kereskedelmi ajánlatának bemutatására használjuk. Ezeket az adatokat nem osztjuk meg, és soha nem fogjuk megosztani harmadik féllel. Ezeket az adatokat a 1997. augusztus 29-i adatvédelmi törvény (Törvénykönyv 1997. augusztus 29., szám: 133, p. 833) alapján dolgozzuk fel. A cintapunto.nl weboldalról le